четвъртък, 7 януари 2010 г.

И ето идвам...бавно стъпвам....

Търъдъдъъъъм...домъкнах се.Гузна, по-гузна, най-гузна.Прочетох си преди малко всички гневни мейли и в момента съм по-ниска от тревата.Не съм ви забравила, бе хора, нито съм зачезвала някъде.И скайпа си пускам, ама предимно по нощите.Просто не мога да напиша каквото и да било, за това се скатавам в ъгъла и се срамувам.Честно ви казвам - нищо не излиза.Като си спомня едно време какво писане в несвяст падаше, чак се чудя какво толкова ме промени и какво се случи, че помен няма от добрата, стара Принцеса.Понапъвам се от време на време, но уви...получава се едно голямо нищо.Та за това не ви занимавам.

Иначе колкото да не е без хич, ще се похваля, че от 1-ви януари, та чак до сега съм много горда със себе си - не пуша от 1 година.Благодаря, благодаря.Голяма борба падна, казвам ви.Че и още пада.От време на време ме плясва мерака да опъна една хубава, бяла джигара, ама нали съм инат до мозъка на костите си, бързо я сритвам тая мисъл от главата си.Важно е да не се подадеш първите 2-3 минути като те тресне мерака, после нещата се успокояват и започваш да мислиш с главата си (то това се отнася не само за цигарите).

Друго май нямам какво да кажа...Отивам да изям една филия с лютеница (мама ми я прати) и като сътворя нещо "гениално" бих могла да ви го поднеся евентуално.Ама само евентуално.И при условия, че обещаете да не сте много критични, отлично съм запозната с факта, че изгубих тренинг.
Айде до нови срещи!

18 коментара:

  1. :)...Всички сме така! Музата е много шавратлива любовница и ту я има - ту я няма! А с пушенето е страшна битка: Като да скъсаш насила с гаджето което обичаш, защото родителите ти са забранили да имаш сексуална връзка с човек който не ти влияе добре.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз си чакам спокойно тука в ъгълчето, пък ти когато и да си готова да пишеш, ще чета :P

    ОтговорИзтриване
  3. хм, лошото е, че и при другите творчески професии настъпи пълна скръб и апатия :(

    ОтговорИзтриване
  4. Аз обичам едро смляна лютеница. Да се усеща,че е от мама или от " Олинеза".., може и от ЕТ"Краси-Пловдив":))

    А исках само да кажа-"когато-тогава", а виж какво се получи. Лютеничево едно такова:))

    ОтговорИзтриване
  5. така става като раждаш деца на богати футболисти, рано или късно идва момент в който губиш.Щастлива бъди, че за сега е само музата.

    ОтговорИзтриване
  6. Рядко тъпо изказване. Много рядко и много тъпо.

    ОтговорИзтриване
  7. Ехеее, много народ сте се събрали бре :)

    Joro, добре го каза.Второто особено ми хареса.Някак ми е доста познато :)))

    morrt, новини само на уше, не е за пред много хора.Гледай какво става, всякакви хора ни шпионират по блоговете :)

    Siera, аз съм изключително редовна из дебрите на твоя блог, нищо че не пиша коментари (това е само информативно)

    Ирония, подкрепям за Олинезата, но тя ми е като краен вариант.Баба ми все още е от лудите дето всяко лято отделя по една седмица да прави домашна такава."Красито" го свързвам някак с майонезата само, не съм пробвала лютеница :)))

    Анонимен 1, нещо нищо не разбрах.Нещо искаше да кажеш ли?

    Анонимен2, нали?

    ОтговорИзтриване
  8. I miss you, Princess!!!... :(
    Много целувки от мен!
    :*:*:*

    ОтговорИзтриване
  9. Здравей :)) Вдъхновението не ни е редовен спътник, но може да се поддържа. Като основа е доброто разположение на духа, усмивката и позитивната нагласа. Но се иска работа в тази насока, постоянно :). Нормално е от време на време застой :))) А за цигарите - голям поздрав, не знам как си успяла, Princess:)))Но то пък на принцесите, винаги в приказките, им е лесно и има щастлив край:)/ шегичка/ Усмихнат ден и вдъхновение от сърце ти пожелавам :)))

    ОтговорИзтриване
  10. Радвам се, че наминаваш:) Музата и тя се нуждае от почивка понякога :):) Ще се върне! Надявам се при теб всичко да е наред! Много усмивки ти пращам!

    ОтговорИзтриване
  11. Нов дом си имаш виждам. :) Надявам се новите съседи да ти допаднат :)Успех с нанасянето.
    Поздрави.

    ОтговорИзтриване
  12. Принцесата си е намерила (трижди) по-хубаво място :)

    Like we do waitin'
    waitin' we do like

    :)

    ОтговорИзтриване
  13. Трижди, а? Пак си мислим за Швеция? :D

    ОтговорИзтриване
  14. Честит празник, Принцесо, макар и на патерици :) С пожелание за много душевен уют, искрящо настроение, обич в живота ти и, разбира се – изобилие от здраве :)

    ОтговорИзтриване