четвъртък, 7 януари 2010 г.

И ето идвам...бавно стъпвам....

Търъдъдъъъъм...домъкнах се.Гузна, по-гузна, най-гузна.Прочетох си преди малко всички гневни мейли и в момента съм по-ниска от тревата.Не съм ви забравила, бе хора, нито съм зачезвала някъде.И скайпа си пускам, ама предимно по нощите.Просто не мога да напиша каквото и да било, за това се скатавам в ъгъла и се срамувам.Честно ви казвам - нищо не излиза.Като си спомня едно време какво писане в несвяст падаше, чак се чудя какво толкова ме промени и какво се случи, че помен няма от добрата, стара Принцеса.Понапъвам се от време на време, но уви...получава се едно голямо нищо.Та за това не ви занимавам.

Иначе колкото да не е без хич, ще се похваля, че от 1-ви януари, та чак до сега съм много горда със себе си - не пуша от 1 година.Благодаря, благодаря.Голяма борба падна, казвам ви.Че и още пада.От време на време ме плясва мерака да опъна една хубава, бяла джигара, ама нали съм инат до мозъка на костите си, бързо я сритвам тая мисъл от главата си.Важно е да не се подадеш първите 2-3 минути като те тресне мерака, после нещата се успокояват и започваш да мислиш с главата си (то това се отнася не само за цигарите).

Друго май нямам какво да кажа...Отивам да изям една филия с лютеница (мама ми я прати) и като сътворя нещо "гениално" бих могла да ви го поднеся евентуално.Ама само евентуално.И при условия, че обещаете да не сте много критични, отлично съм запозната с факта, че изгубих тренинг.
Айде до нови срещи!

18 коментара:

 1. :)...Всички сме така! Музата е много шавратлива любовница и ту я има - ту я няма! А с пушенето е страшна битка: Като да скъсаш насила с гаджето което обичаш, защото родителите ти са забранили да имаш сексуална връзка с човек който не ти влияе добре.

  ОтговорИзтриване
 2. Аз си чакам спокойно тука в ъгълчето, пък ти когато и да си готова да пишеш, ще чета :P

  ОтговорИзтриване
 3. хм, лошото е, че и при другите творчески професии настъпи пълна скръб и апатия :(

  ОтговорИзтриване
 4. Аз обичам едро смляна лютеница. Да се усеща,че е от мама или от " Олинеза".., може и от ЕТ"Краси-Пловдив":))

  А исках само да кажа-"когато-тогава", а виж какво се получи. Лютеничево едно такова:))

  ОтговорИзтриване
 5. така става като раждаш деца на богати футболисти, рано или късно идва момент в който губиш.Щастлива бъди, че за сега е само музата.

  ОтговорИзтриване
 6. Рядко тъпо изказване. Много рядко и много тъпо.

  ОтговорИзтриване
 7. Ехеее, много народ сте се събрали бре :)

  Joro, добре го каза.Второто особено ми хареса.Някак ми е доста познато :)))

  morrt, новини само на уше, не е за пред много хора.Гледай какво става, всякакви хора ни шпионират по блоговете :)

  Siera, аз съм изключително редовна из дебрите на твоя блог, нищо че не пиша коментари (това е само информативно)

  Ирония, подкрепям за Олинезата, но тя ми е като краен вариант.Баба ми все още е от лудите дето всяко лято отделя по една седмица да прави домашна такава."Красито" го свързвам някак с майонезата само, не съм пробвала лютеница :)))

  Анонимен 1, нещо нищо не разбрах.Нещо искаше да кажеш ли?

  Анонимен2, нали?

  ОтговорИзтриване
 8. I miss you, Princess!!!... :(
  Много целувки от мен!
  :*:*:*

  ОтговорИзтриване
 9. Здравей :)) Вдъхновението не ни е редовен спътник, но може да се поддържа. Като основа е доброто разположение на духа, усмивката и позитивната нагласа. Но се иска работа в тази насока, постоянно :). Нормално е от време на време застой :))) А за цигарите - голям поздрав, не знам как си успяла, Princess:)))Но то пък на принцесите, винаги в приказките, им е лесно и има щастлив край:)/ шегичка/ Усмихнат ден и вдъхновение от сърце ти пожелавам :)))

  ОтговорИзтриване
 10. Радвам се, че наминаваш:) Музата и тя се нуждае от почивка понякога :):) Ще се върне! Надявам се при теб всичко да е наред! Много усмивки ти пращам!

  ОтговорИзтриване
 11. Нов дом си имаш виждам. :) Надявам се новите съседи да ти допаднат :)Успех с нанасянето.
  Поздрави.

  ОтговорИзтриване
 12. Принцесата си е намерила (трижди) по-хубаво място :)

  Like we do waitin'
  waitin' we do like

  :)

  ОтговорИзтриване
 13. Трижди, а? Пак си мислим за Швеция? :D

  ОтговорИзтриване
 14. Честит празник, Принцесо, макар и на патерици :) С пожелание за много душевен уют, искрящо настроение, обич в живота ти и, разбира се – изобилие от здраве :)

  ОтговорИзтриване